0 votes
22 views
asked by (25 points)
Fotbolldrakter


Internazionale forblir i topplasse i Serie A etter å ha holdt Juventus til en goalless-tegning i Torino.
Victory for Juve ville ha sett de forsvarsmestere som ble kjent med sine Derby dItalia-rivaler, men de kunne ikke finne et gjennombrudd til tross for å dominere sjansene.
Til tider virket det som en konkurranse mellom Mario Mandzukic og Inter keeper Samir Handanovic, med Juve å ha 19 skudd til seks fra de besøkende, hvorav bare fotbolldrakter en var på mål.
Men statistikken som virkelig talt forlot lagene nivå og bevarte Inters to-punkts fordel og deres ubeseirede rekord. Inter begynte bra og dominert besittelse i de tidlige stadiene, selv om de var svært nær bak i det niende minuttet.
Et Juan Cuadrado-kryss fra høyre gjorde på en eller annen måte veien gjennom en rekke Inter-forsvarere midt i boksen og fant Mandzukic i rommet.
Kroatiens sannsynligvis burde ha scoret, men Handanovic ga en utmerket redning, og da ballen kom tilbake til Mandzukic ble hans oppfølgingshode ryddet fra rett foran linjen av Miranda.
Handanovic var inne for en travel kveld, mens hans motsatte nummer Wojciech Szczesny, en stand-in for den skadde Gianluigi Buffon, var stort sett en tilskuer.
Den neste testen for Handanovic kom i det 36. fotbolldrakter minutt da han kom ned kraftig for å holde ut Sami Khediras volley.
Den slovensk ble slått like før halvtid da Mandzukic viste stor vilje til å møte Cuadrados kryss med en kraftig header bare for ballen å komme tilbake fra baren.
Juves dominans intensiverte etter pause. En sublim pasning fra Gonazlo Higuaín satte en ny skudd mulighet til Mandzukic, men hans innsats var for nær Handanovic.
Keeperen ble oppfordret til å holde ut sin egen mann i 60 minutter da en nydelig en-to mellom Cuadrado og Higuaín så argentineren sende inn en innbydende ball som Ivan Perisic fikk et hode til.
Han kunne bare lede det mot sitt eget mål, men Handanovic stakk ut en hånd for å skyve ballen over baren.
Inter sliter for å takle Juves angrepstrussel og Khedira var neste til å gå nær, skuddvidt etter at fotbolldrakter Handanovic hadde kommet ut av sitt mål for å møte et kryss.
Inter keeper var da i gang igjen, denne gangen gikk det bra for å holde ut Kwadwo Asamoahs sterke innsats.
Juventus sendte på toppscorer Paulo Dybala til Khedira for de siste stadiene, men måtte betale seg for et frustrerende poeng.Iangdtiba Billige Fodboldtrøjer CherylBli
BasilLabi billiga fotbollströjor DannAngwi
SherryOng fotbollströjor barn PatrickAo
Williemae maglie calcio poco prezzo KathleneR
RamiroCar fotballdrakter HudsonBou
XMCNaomih fotbollströjor barn ODKWilfor

Please log in or register to answer this question.

Welcome to the official ActumCrypto Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community and the developers of ActumCrypto.
...