0 votes
72 views
asked by (25 points)
Fotbollströjor


Försvarar både oddsen och tvivelarna, Portugal smakade ära på Euro 2016 med bara en 90-minuters seger i hela sin runda till turneringens sista.
Unimpressed med början till Islands Euro 2016-saga, beklagade Cristiano Ronaldo deras taktik att försvara, försvara, försvara under matchen mellan sidorna.
Ronaldo s olycka blev ett återkommande tema i Portugals öppnande av två matcher. Kvalificering för uttagsfallen verkade otrevlig när Real Madrid-stjärnan regelbundet fluffade sina linjer och kraschade en straff mot posten.
Sämre saker tenderar att hända i tre och Santos sida möttes med fotbollströjor det här problemet, efter att ha hamnat bakom till Ungern flera gånger. Ett show-stop-resultat från Ronaldo säkrade framsteg från grupp F, med Islands sena hjältar mot Österrike försäkrades om att ett möte med England undviks.
Sena blomningar har blivit ett kännetecken för att Seleccao och Ricardo Quaresmas vinnande strejk i utklassningsfasen, bara tre minuter från slutet av extra tid, inte kunde ha varit bättre tidsbestämd för att boka en plats i kvartfinalen.
Rato Patricio nekade Jakub Blaszczykowski i straffspelet, vilket gjorde att Quaresma skulle kunna skicka Portugal till de fyra sista.
Mot sin Real Madrid-lagkamrat Gareth Bale steg Ronaldo upp till plattan med en annan inspirerad prestation. fotbollströjor Den 31-årige öppnade poängen och skapade en annan för Nani att bryta Walesiska hjärtan i semifinalen.
I förtid böjde Ronaldo sig ut ur finalen. Under de 96 minuter som följde, Portugal producerade en prestation som flög i ansiktet av anklagelser att de helt enkelt var ett enmanslag. Eder s extra-time-strejk var tillräckligt för att upprota oddsen och värdnationen vid Stade de France.ZeldaRose fotballdrakter barn AdrianvyY
AbrahamWe maglie del calcio LynEilauq
DennyciE maglie del calcio DemetraWa
KJGWilton Billige Fodboldtrøjer OllieOFla
BenedictD fotballdrakter barn MadelineR
DomingaTo Billige Fodboldtrøjer JosefAddi

Please log in or register to answer this question.

Welcome to the official ActumCrypto Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community and the developers of ActumCrypto.
...