0 votes
95 views
asked by (25 points)
Fotbollströjor


Spänningen mellan Roberto Mancini allenatore och den nya ledningen Inter Milan värmdes upp alltmer. Och tränaren är ryktad att ha chans att lämna sommaren 2016 om hans begäran inte är uppfylld.
Även om Suning Groups ankomst som ledare för majoritetsposten har jag Nerazzurri väckt ett nytt hopp för Interisti. Men det visar sig att de inte har flyttat mycket på överföringsmarknaden sommaren 2016 för att stärka laget.
Faktum är att den nya förvaltningen av Inter ryktas för att ha avslagit två förfrågningar Mancio fotbollströjor att ta med två spelare dambaannya med anledningen till att de är åldrade på 30-talet. Klubben vill att Mancio ska investera för unga spelare.
Och långsamt blir eskaleringen av La Beneamata s bänk, som fortfarande kontrolleras av Mancio, varmare.
Med ett år kvar att arbeta igen, indikerar Corriere dello Sport att Mancio vill att hans kontrakt förlängs. Men Inters nya ledning har inte talat med honom än.
Tja efter två överföringsförfrågningar avvisades spelaren, plus det har inte pratats eller planerat att förlänga sitt kontrakt som Inter coach. Mancio hävdade att han hade öppnat dörren för att flytta till en annan klubb, kunde den fotbollströjor här sommaren eller nästa säsong.
Den berömda sporttidningen från Rom rapporterade nyheterna om Inter Milan, president Erick Thohir flög till Portland, USA, för att besöka Mancio som leder sin klubbs förskoleutbildning.
Indonesiska entreprenörer är tydligt obehagliga för att höra nyheten Mancio rastlös. Och efter att ha besökt tränaren i Portland möter Thohir en Suning Group-representant i New York på ett klubbhanteringsmöte.CarlotaGr Billige Fodboldtrøjer AndresRey
AureliaHo Billige Fodboldtrøjer Audreaadw
OdessaBar maglie calcio poco prezzo BettinaFl
Veronique maglie calcio MammieUui
CorazonSa fotballdrakter barn DarellAgu
SashayaXi maglie calcio poco prezzo UtaSonfx

Please log in or register to answer this question.

Welcome to the official ActumCrypto Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community and the developers of ActumCrypto.
...