0 votes
8 views
asked by (25 points)
Fotbollströjor


Pep Guardiola skulle kunna ta över som Qatars tränare för världscupen 2022, enligt rapporter i Tyskland.
Den tidigare Barcelona-chefens Bayern München-sida hölls till en 1-1 hemdrag mot Schalke på tisdagskväll men bibehöll en åtta punkters ledning över sina närmaste utmanare Wolfsburg på toppen av Bundesliga.
Guardiola tecknade ett treårigt kontrakt med Bayern när han gick med i 2013 och med en ny överenskommelse som ännu inte godkändes vid Allianz Arena, ägde den tyska tidningen Sport Bild sin framsida på onsdagen för att spekulera på att han kunde bli frestad av en lukrativ affär med 2022 VM-värdarna.
Den 44-årige tillbringade två årstider i slutet av sin spelarkarriär på Qatar fotbollströjor Stars League-sidan Al-Ahli och papperet anser att han behåller starka band med landet som också varit en ambassadör för sitt framgångsrika 2022 World Cup-bud.
För den femte på varandra följande säsongen tillbringade Bayern förra månadens vintersemester i Doha och Guardiola var utan tvivel när man frågade om världscupen skulle bli en framgång i Mellanöstern.
Folk i Qatar måste hjälpa landet att göra händelsen det bästa som är möjligt. Världen kommer att titta och jag hoppas att folket här kan hjälpa till att visa världen att de kan vara värd för den största händelsen i fotboll, säger han.
Fifa har alltid försökt att leta efter nya områden för att främja sporten. De gick till Sydafrika 2010 och år 2022 har de bestämt sig för att komma hit. Det är ett bra steg att komma fotbollströjor till denna del av världen. Det kommer att hjälpa resten av världen att känna till denna del. Fotboll i slutet är ett utmärkt tillfälle att träffa olika kulturer.
Guardiola har också uttryckt intresse för att hantera i Premier League en dag och berättade för Martí Perarnau, författare till Herr Pep - kontot för sitt första år som ansvarar för Bayern - att det är hans avsikt att passera genom England från Bayern och kulminera i ett landslag .Jorgeswyv maglie del calcio NobleHang
http://www.adameve.sextoyinmumbai.com/author/lucypaige20// LeeCyztg EtsukoMcK
AntjeColl Billige Fodboldtrøjer AnnmarieM
TerirySwo maglie calcio poco prezzo ClemmiePa
LeroyBrum maglie calcio poco prezzo VickiemNp
SharylZwx fotbollströjor AleidaTan

Please log in or register to answer this question.

Welcome to the official ActumCrypto Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community and the developers of ActumCrypto.
...